Trænger du til afslapning?

Zanzibar

Føler du dig træt og udkørt i en stresset hverdag? Har du brug for at bliver forkælet og føle dig afslappet på første klasse? Så er en badeferie på Zanzibar lige noget for dig! Zanzibar byder på kilometervis af sandhvide strande og azurblåt hav og meget meget mere.

Zanzibar

Drømmer du også om at ligge på en paradisø og nyde livet? Så er Zanzibar et rigtig godt bud. Zanzibar er en ø, som ligger ud for Afrikas østkyst. Zanzibar er en ø i Tanzania og der går derfor færge mellem Zanzibar og fastlandet.

Zanzibar består af en del småøer. Den største ø på Zanzibar hedder Zanzibar. Hovedstaden på Zanzibar hedder Zanzibar Town. Her kan man opleve den berømte gamle bydel Stone Town. Der bor desuden omkring 1 million mennesker på øerne.

Zanzibar bliver ofte betegnet som krydderi byen. Dette da de handler og fremstiller mere end 50 forskellige slags krydderier og eksotiske frugter.

Strandparadis

Zanzibar er et ren ferieparadis. Hvor du kan nyde brede hvidestrande og azurblåt vand. Samtidig med at du kan nyde en lækker drink i liggestolen og mærke vinden fra Det Indiske Ocean.

Zanzibars strande er omgivet af kokospalmer og lækre hvidesand strande. Zanzibar er et godt alternativ til en badeferie i henholdsvis Thailand og Goa. Hvor det eneste man kan høre er bølgernes sus.

Hvis du er interesseret i at snorkling og dykning er Zanzibar stedet. Zanzibar har nemlig fine koralrev, som helt sikkert vil være værd at give et besøg. Derudover er der gode bademuligheder og behagelige temperaturer på Zanzibar.

Kultur på Zanzibar

Zanzibar er ikke blot hvidesand strande og azurblåt vand. Zanzibars helt specielle atmosfære er grundet de forskellige folkeslag og kulturer. Indere, afrikanere og englændere er blot et udpluk af alle de lande som har sat deres præg på Zanzibar.

Zanzibar er blandt andet kendt for deres gamle bydel Stone Town. Her kan man opleve Stone Towns labyrintagtige gader med associationer til “101 nats eventyr”.

En badeferie på Zanzibar kan desuden tilbyde andre kulturoplevelser. Man kan blandt andet komme på en krydderitur, delfintur eller lægge et besøg på Prison Island