Slip af med dine personlige problemer

Depression

Du oplever måske at du følger dig lidt uoplagt. Måske mangler du bare lidt energi i dagligdagen eller også er der nogle problemer i dit liv, der bekymrer.

Der kan være forskellige årsager til dine problemer. Måske lider du af angst, har fobier, møder en livskrise eller ønsker blot at stoppe en afhængighed eksempelvis i forhold til rygning.

Uanset årsagen, så er du den eneste, som kan tage beslutningen om at ændre det.  Det sværeste er, at tage denne beslutning om at omlægge dit liv.

Kom i mål med personlig udvikling:

Indre dynamikker kan hindre dig i at opnå dine mål og hvis disse bagvedliggende forhindringer fjernes, så vil du opleve at du opnår flere af dine mål. Dine indre dynamikker, der bremser dig, gøre en væsentlig forskel.

De forskellige problemstillinger vi kæmper med, kan samle sig sammen til noget der føles helt uoverskueligt . Når vores problemer samler sig i disse hårdknuder, betyder det at vi får svært ved at se hvordan vi kommer videre herfra. 

Det er vigtigt at du selv styrer disse ændringer og selv finder frem til de ressourcer og løsninger, som fungerer for dig. Det er dog samtidigt vigtigt at du har en til at guide dig igennem forløbet.

For at opnå dine mål i livet, skal du udvikle dig personligt både på det personlige og det ubevidste plan.

Metoder til personlig udvikling

Der findes flere forskellige metoder til at opnå den personlige udvikling. Nogle af disse metoder vil blive gennemgået her.

NLP og hypnoterapi er kreative og målrettede forløb. Begge metoder er effektive redskaber til forandring og samtidig vises der stor omsorg for dig i hele processen.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering.  NLP handler om de mentale processer, hvordan vores sprog fungerer i os selv og mellem mennesker og vores adfærd. Dette kan erkendes, forandres og udvikles, hvis der arbejdes systematisk med disse mentale processer. 

Hypnoterapi er, når hypnose anvendes med et terapeutisk formål. Under hypnose er hjernen i en ændret bevidsthedstilstand. Denne tilstand kendetegnes ved en høj grad af fysisk afslapning og er ledsaget af en forstærket indadvendt opmærksomhed.

Blandingen af kognitiv samtale-terapi, coaching, NLP og hypnose tilpasset dig og din situation, vil sikrer dig de optimale resultater i din personlige udgave.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv på Graafland.dk