Kaffemaskinen er stået af – Leje af kaffeautomat eller kaffemaskine?

Kaffemaskine

Kaffekrisen

Jeg formoder at andre har oplevet det at kaffeautomaten eller kaffemaskinen på arbejdet er stået af, hvilket øjeblikkeligt gør at der udbryder krise på kontoret eller arbejdspladsen. Årsagen til dette er selvfølgelig, at en god kop kaffe kan være med til at gøre dagen bedre og mere overskuelig. Desværre var dette tilfældet i sidste uge!

Heldigvis blev kaffekrisen blev afværget  forholdsvis hurtigt med hjælp fra Ekspertvalg.dk. Eftersom kaffeautomaten var bruds sammen, gik jeg fluks igang med at søge efter nye alternativer hvor jeg netop faldt over ekspertvalg. Jeg havde allerede besluttet mig at jeg ville leje en kaffeautomat eller kaffemaskine, da jeg var træt af mindre sammenbrud og reparationer på den gamle maskine.

På siden om leje af kaffeautomat og leje af kaffemaskine kunne jeg læse om fordelene og ulemperne ved at leje, hvilket kun bekræftede min teori om det at leje en kaffeautomat ville være langt nemmere end at købe en kaffeautomat. Siderne beskrev derudover at når man lejer en kaffemaskine, så følger service og kaffe ofte med som en samlet pakke, hvilket for mig kun gjorde det hele nemmere at forholde mig til.

Det er dog også muligt at lave en aftale på leje af kaffeautomaten uden service og kaffe, men for vores virksomhed virkede dette som en naturlig løsning. Desuden kunne man også læse om mange andre former for kaffeløsninger på siden, hvilket virkelig gav mig indsigt i kaffesituationen.

Jeg valgt så at udfylde kontaktformularen og blev kort efter ringet op af en kundeservicemedarbejder, som bekræftede en masse information omkring dagligt forbrug, præferencer i forhold til brugt eller ny kaffeautomat og meget mere. Det hele var en rar oplevelse, da man virkelig fik indtryk af at ens henvendelse blev taget seriøs. Selv samme dag modtog jeg to tilbud fra forskellige udbydere, tilbudene indeholdte flere forskellige muligheder. Tilbuddene stoppede ikke her dog da jeg allerede dagen efter stod med fire tilbud, som ekspertvalg også lover at man kan få op til.

Jeg stod altså med fire gode tilbud, hvor et var fra Merrild, på leje af kaffeautomat og leje af kaffemaskine, hvilket betød at kaffekrisen hurtigt blev afværget og freden igen indtraf på arbejdspladsen. Til andre som står og skal indhente tilbud på forskellige B2B relaterede produkter eller serviceydelser kan min anbefaling kun gå til ekspertvalg.dk, som leverede varen da krisen på arbejdspladen brød ud.