Kaffe er meget mere end bare en drik

kaffe hygge

Og nej, det er ikke fordi jeg vil sige at kaffe er fuld af kærlighed. Men faktisk kan kaffe bruges, og bliver brugt til meget andet end bare at drikke. Vi har efterhånden alle vænnet os til de mange udgaver af kaffe som, latte, mocca, spicy og hvad der ellers er dukket frem på markedet.

Derudover kan det, og bruges det nu også i chokolade, kager, is og faktisk også alkoholiske drinks. Ved noget af det vil man tænke at der er noget helt forkert ved det, men hvor mange gange har vi ikke tænkt det om noget andet, som vi nu ikke kan leve uden?

kaffedeli.dk kan man finde de mange måder at bruge kaffen på. Og ikke nok med det, så kan man også finde ud af hvordan turen fra frøen på planten, til den kaffe vi sidder og nyder nu, kom til. Er man kaffe entusiast, eller ønsker at følge med i samtalerne, så er det siden at besøge.

Menuer af kaffe

Om du tænker menu som et udvalg eller som på en restaurant er faktisk lige meget, for den dækker begge. Du kan nemlig bruge kaffe til at lave en hel spiselig menu ud af. Man kunne frygte at det hele ville smage meget ens, og at det ville gå ud i et. Det er her man skal huske, at kaffe bønnen er både til at finde flere steder i verdenen, præcist ligesom med vin druen.

Er man ægte entusiaster, så er det jo ikke ligefrem fordi man bruger kaffe til at komme igennem dagen. Her skal man kaste sig ud i dens muligheder, og hvorfor så ikke lave en aften med kaffedrinks? Der kan laves cocktails og eksperimenteres med smagsvarianter og mulighederne bag.

Højere krav fra forbrugeren

Gennem de seneste år er vi gået hen og blevet meget mere miljøbevidste. Det betyder også, at vi er begyndt at tænke over hvad vi putter i kroppen, og hvor det stammer fra. Faktisk er langt de fleste danskere store tilhængere af, at deres kaffebønner skal være økologiske.

Samtidigt er vi blevet gladere for smagen, og derfor begynder den klassiske filterkaffe at falde fra. Vi ønsker frisk kaffe med god smag. Det hele hænger sammen med at vi er blevet mere kvalitetsbevidste, og samtidigt også ønsker at produktionen af vores kaffe er god får både miljøet og de mennesker bag.