Har skolereformen sat sine spor?

SkoleelevMed Skolereformen i 2014 gjorde regeringen arbejds- og skoledagen længere for lærerne og eleverne i folkeskolen. Til trods for lange dage, kan man med hæve-sænkeborde gøre dagene mindre svære. Det behøves heller ikke at være så dyrt, når man handler stort ind for offentlig institutioner, for man kan sagtens finde allerede-anvendte-produkter. Se med her.

Skolereformen anno 2014

Regeringen gennemførte i 2014 den berømte og (hos nogen) berygtede folkeskolereform. Den sikrede at børn og lærere skulle blive længere i skolen end tidligere. Folk er polariserede, når det kommer til meninger omkring folkeskolereform, men det ændrer ikke på faktummet af stigende skoletimer hos de implicerede parter.

De flere skoletimer til børnene og arbejdstimer til lærerne har selvfølgelig en konsekvens. Der er siden 2014 allerede blevet tilbragt mange flere timer foran bordene end førhen. Dette skal man være påpasselig med. Nok så ufarligt som kontorarbejde kan være, så skal man faktisk passe på.

Det er dog ingen hemmelighed at offentlig institutioner ikke har uendelig guld på kistebunden, derfor vil det ikke være en dum idé at investere i brugte hæve-sænkeborde. Hos KontorZonen.dk finder man et stort udvalg af brugte hæve-sænkeborde, hvor man kan spare mange penge i stedet for at købe et fra ny.

Generelt set: Køb brugte – men afprøvede ting!

Vi kender det alle sammen – Vi har købt noget som ikke passer os. Man troede man kendte sin egen størrelse, men det gjorde man ikke. Derfor er det vigtigt at afprøve ting inden man køber dem. Specielt hvis der er tale om en stor forsendelse.

Ifølge Danskgenbrug.dk findes der mange fordele ved at købe brugte ting. Det første som er værd at nævne er prisen. Den er angiveligt mindre end hvis du køber noget spritnyt. Ydermere sparer man også miljøet i form af mindre transport og distribution. Når der produceres nye ting, så bliver der som regel kørt frem og tilbage med delelementer, hvor det til sidst skal munde ud i et fuldkommen produkt.

Det er ingen hemmelighed at børn vokser. Det gør det svært at finde tøj og specielt ting til børn. I en skole med 20 elever i hver klasse som går op til 9. klasse vil der være 180 elever. Hver elev har brug for et nyt bord og stol hvert år, meget af det bliver allerede genbrugt i forvejen, men det kan også gå i stykker. Med et hæve-sænkebord vil eleverne kunne tage deres egen personlige bord med hele deres skolegang.