3 måder at få den bedste indboforsikring på

forhandling

Her vil jeg give nogle gode tips til, hvordan du får den bedste og billigste indboforsikring. Der er ingen grund til ikke at spare de ekstra penge. Der vil helt sikkert være andet du hellere vil bruge pengene på.

1.Sammenlign forsikringstilbud

Det er vigtigt at du sætter dig selv i udbud og skaber konkurrence mellem forsikringsudbyderne. Hos Mikonomi.dk, kan du udfylde én formular hvorefter du får 3 tilbud på indboforsikring. Det er gratis, uforpligtende og giver dig overblikket. Et overblik over, hvem der er billigst og ikke mindste hvem der har de dækninger der passer bedst til dig, er mere end optimalt.

Du skal udover prisen, som nævnt være opmærksom på dækningerne. Hvis du udelukkende har fokus på prisen, misser du hele essensen af en indboforsikring. Det vigtigste er de dækninger du får med i købet. De skal passe til de behov som du har.

Hos Mikonomi.dk kan du sammenligne stort set alle former for finansielle produkter. Hvis du går dine forsikringer igennem og indhenter disse tilbud for at sammenligne, er jeg sikker på du vil når frem til et positivt resultat.

2.Husk at forhandle

Du bør aldrig tage det første og bedste tilbud. Pres udbyderen en smule og se om ikke du kan få forhandlet dig frem, til en mere fordelagtig pris, eller få nogle ekstra dækninger med. Du kan ikke tabe på det, kun risikere at få dit ønske opfyldt. Fortæl sælgeren at du er i kontakt med andre udbydere som giver dig en bedre pakke løsning. Det vil med alt sandsynlig resultere i et forbedret tilbud.

Det gælder også når du har brugt en sammenligningstjeneste. I stedet for at afskrive de 2 (ud af 3) dårligste, så brug det bedste tilbud til at presse de to udbydere, som har lagt de mindre attraktive tilbud. I sidste ende kan det ringeste tilbud, ende med at blive det mest favorable.

Som jeg tidligere var inde på, så vil det presse udbyderne til at konkurrere med hinanden, når de ved at du sætter dig selv som kunde i udbud.

3.Lav jævnligt nye beregninger

Udbydernes kalkule-intervaller ændres hele tiden. Det vil sige at de ændre deres risikoformler. Din præmie beregnes altså på en ny måde. Udbyderen er desværre ikke forpligtet til at informere dig om disse ændringer. Derudover kan din situation på arbejdsmarkedet, din alder, din bopæl og din civilstatus have indflydelse på risiko ligeledes.

Det betyder at du skal holde dig opdateret. Du skal således selv jævnligt lave en beregning på nettet for at klarlægge om du nogenlunde stadig betaler mindst muligt.